transport international Polonia Romania

Transport marfa Polonia: grupaj de marfa si tir complet

Transportul de marfa România Polonia şi retur se facce saptamanal. Oferim servicul de transport cu camioane complete sau incarcari partiale.

Folosim tirurile noastre, cu prelata. Si nu ne limitam aici. Punem la dispozitie flota de camioane mici si dube ale colaboratorilor nostri. Raspundem afirmativ cererilor de transport marfa Polonia.

Efectuam serviciul de transport marfa Polonia astfel:

  • Oferim consiliere pentru organizarea transportului;
  • Oferta de pret este adaptata nevoilor tale;
  • Asigurare de marfa, inclusiv pentru furt;
  • Constant informatii privind locatia marfii;
  • Informari despre legislatia care poate influenta transportul.

Alege Tranzia pentru transportul marfa Polonia

In continuare prezentam cum facem noi transportul. Asiguram timp de tranzit scurt. Pentru transportul cu duba pana la 48 de ore. Iar preluarea marfei poate dura uneori si o ora. Si aceasta mai ales in zilele de marti. Pentru grupaje marfa Polonia asiguram incarcare si descarcare pana la maximum 4 zile.

Oferim urmatoarele tipuri de transport marfa Polonia:

  • Express 48  – cand marfa trebuie sa ajunga urgent;
  • Tir complet, FTL – cu incarcari de doua ori pe saptamana;
  • Grupaje marfa – cu incarcari saptamanale.

Asadar, aceste trei tipuri de transport asigura acoperirea nevoilor de transport. La Tranzia indeplinim cererile de transport din partea magazinelor online de haine sau decoratiuni si ceramica. Pentru orice afacere aflata la inceput de drum, acoperim nevoie de tranzit rapid, la cel mai bun pret. Iar pentru producatorii romania asiguram serviciul constant. In fiecare saptamana efectuam un transport in regim tir complet sau partial. Ajungem si ducem marfa in Polonia de patru ori pe luna.

Principalele oraşe din Polonia pentru transport marfă: Warszawa, Krakow, Gdansk, Lublin, Wroclaw, Poznan, Gliwice, Katowice, Bialystok, Torun, Bielsko Biala, Gorzow Wielkopolski, Bydgoszcz, Elblag, Rybnik, Tarnow, Radom, Opole, Bytom, Dabrowa Gornicza, Koszalin, Olsztyn, Kielce, Chorzow, Ruda Slaska, Rzeszow, Walbrzych, Lodz, Czestochowa, Szczecin, Gdynia, Slupsk, Sosnowiec, Plock, Zielona Gora, Grusziadz, Wloclawek, Kalisz, Legnica, Zabrze.


transport marfa

Ofertă în 30 de minute

consultanta transport si logistica

Consilier dedicat

Asigurare marfă

Monitorizarea transportului de marfa

Monitorizare transport