transport marfa Spania

Transport marfă Spania si retur

Camioanele noastre cu prelata, prevazute şi cu decopertare sunt gata sa plece catre vestul Europei. Transport marfa Spania-Romania. Organizam grupaje de marfa, iar tarifarea se face la metru de podea.Te bucuri de fiecare zi, cand alegi să transporti marfa Spania cu Tranzia:

  • Primesti informaţiile necesare pentru pregatirea si organizarea transportului de marfa;
  • Primesti solutia de transport – rute, durata, cost adaptata nevoilor tale;
  • Marfa este preluata, depozitata si livrata in conditii de maxima siguranta;
  • Iti trimitem constant informatii despre locatia marfii tale;
  • Ai acces la vorbitori de limba straina care gestioneaza relatia cu furnizorii si/sau beneficiarii marfurilor;
  • Esti la curent cu orice prevedere legislativa care poate influenta derularea transportului.

De ce este Tranzia furnizor transport marfa Spania?

Efectuam transport marfa Spania si retur saptamanal. Putem incarca tir complet, FTL, cu capacitate de maximum 24 de tone. Avem tir cu prelata, cu posibilitatea de incarcare laterala. Daca ai de transport cantitati mai mici de marfa in Spania, nicio grija. Tranzia face grupaje de marfa catre si din Spania. Durata de tranzit poate si de 72 de ore pentru cantitati mici de marfa. Marfurile transportate din si catre Spania provin din categoria celor generale: confectii pe umerase sau vrac, piese de masini si instalatii precum si materiale de constructii. Am investit timp si dedicare si am reusit sa dezvoltam aceasta ruta pentru transportul de marfa, astfel incat sa oferim clientilor nostril atat preturi bune, cat si asigurare marfa, inclusive cargo sau de furt sim ai ales timp optim de tranzit. Nu ezita sa ne contactezi pentru a afla urmatoarea cursa disponibila pentru transportul marfa Spania.

Principalele oraşe din Spania pentru transport marfă: Madrid, Barcelona, Valencia, Zaragoza, Pamplona, Malaga, Bilbao, Sevilla, La Coruña, San Sebastián, Lugo, Santiago de Compostela, Pontevedra.


transport marfa

Ofertă în 30 de minute

consultanta transport si logistica

Consilier dedicat

Asigurare marfă

Monitorizarea transportului de marfa

Monitorizare transport