În primul rând cine este compania Tranzia? Este un furnizor de transport pentru producatorii si distribuitorii din Romania. Suntem o firmă specializată în transportul rutier de marfă, atât cu camioanele proprii cât şi cu camioanele de la subcontractori. Poate ideea de a fi şi firmă de transport şi casă de expediţii nu este foarte clară, dar o companie cu astfel de servicii poate aduce multe avantaje pentru cei care au nevoie de servicii de transport marfă.

Cum funcţionează Tranzia?

Avem  flotă proprie de camioane şi rute de transport marfă cu plecări săptămânale către vestul Europei. În cei 20 de ani de experienţă în industria de transport am reuşit să avem parteneriate cu transportatori care ne pun la dispoziţie flota lor de camioane, astfel acoperim un volum mai mare de rute de transport. În unele perioade din an, datorită cererii şi capacităţii noastre de a furniza transport de marfă avem plecări zilnice către destinaţii precum Germania sau Italia.  Pe scurt: la Tranzia găseşti un transportator de marfă şi o casă de expediţii.

firma transport marfa

Care sunt avantajele când lucrezi cu Tranzia?

Putem să vorbim despre seriozitatea noastră, despre corectitudinea în relaţia cu clienţii şi cu furnizorii, dar acestea sunt parte din valorile noastre care ne ajută să avem succes. Ceea ce contează este ceea ce asigurăm întotdeauna ca furnizor de transport:

— Preţuri corecte: să presupunem că vrei să trimiţi 10 de tone cu produse de la Bucureşti la Brescia, ar însemna să acoperi costul unui camion de 40 de tone, atât pe ruta de livrare cât şi retur. Noi avem atât livrări săptămânale pe această destinaţie dar şi alţi zeci de transportatori care fac această destinaţie. Astfel, în funcţie de parametri precum rapiditatea cu care produsele trebuie să ajungă la livrare, perisabilitatea lor, la Tranzia vom găsi camionul care să transporte pe această rută cele 10 tone de marfă, şi o vom cupla cu celelalte mărfuri pe care le avem de dus. Cum camionul care transportă marfa clientului va pleca şi se va întoarce încărcat la capacitate maximă, preţul transportului de marfă va fi mai mic pentru client şi transportatorul va câştiga nu doar acoperirea costurilor ci şi un mic profit.

— Asigurare marfă: toată marfa este asigurată, şi întotdeauna lucrăm cu asigurare de marfă şi în caz de furt. În felul acesta, investiţia pe care clientul o face în marfa transportată este asigurată, iar transportatorii sunt asiguraţi de asumarea unor responsabilităţi financiare de multe ori impovărătoare pentru desfăşurarea activităţii.

— Ofertă în 30 de minute: sunt ani de experienţă în spate şi astfel cunoaştem fluctuaţiile cererii pe rutele de transport marfă. Astfel, putem estima costul transportului de marfă rapid, oferind consultanţă privind cea mai bună soluţie adaptată nevoilor clientului.

—Consultanţă privind organizarea transportului: o firmă îşi lansează produse noi pe piaţă sau exportă producţia către o destinaţie nouă, şi pentru ruta respectivă există suficient de multe aspecte care trebuie luate în considerare pentru organizarea transportului. Ca furnizor de transport, cunoaştem atât procedurile vamale şi oferim servicii de realizarea formalităţilor vamale. Aceste servicii conexe transportului de marfă le corelăm cu consultanţă privind planificarea transportului şi îndeplinirea cerinţelor de export sau import în conformitate cu legislaţia în vigoare.

—-Control al transportului de marfă: întotdeauna transmitem informaţii cu privire la stadiul transportului de marfă. Pe lângă faptul că ştii  în timp real cât timp mai este până la descărcare sau încărcare, dar aceste informaţii sunt cu adevărat valoroase, atunci când respectarea timpului de încărcare sau descărcare a mărfii nu atrage costuri adiţionale, care la final se reflectă în profitul pe care îl poate face atât transportatorul cât şi clientul mărfii.

Ce mai trebuie să ştii despre Tranzia?

Suntem o afacere de familie care străbate şoselele Uniunii Europene şi din imediata vecinătate pentru a ajuta producătorii , importatorii şi distribuitorii din România să pună produsele la timp, pe piaţă.

Tranzia a fost înnfinţată în Gorj, localitatea Novaci, în Oltenia profundă a României. Suntem autorizaţi de Autoritatea Rutieră Română, ARR să desfăşurăm servicii de transport marfă. Suntem membri Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România –UNTRR. Facem trasnporturi pentru mai bine de 100 de clienţi, an de an.

Pentru noi o zi bună este cea în care reuşim să ne servim clienţii aşa cum aceştia îşi doresc: oriunde, rapid, în conformitate şi la costuri optime. Nu ezita sa ne contactezi: contact@tranzia.ro.