Tranzia -transport camioane proprii

Firma de transport marfă TRANZIA

O firma de transport care iti spune “Bucură-te de fiecare zi! Enjoy the day!”. Am dezvoltat această manieră de a ne servi clienţii. Toate deciziile le luăm pornind de la principiul că Tranzia oferă rapid, cele mai bune soluții de transport marfă disponibile la momentul la care clienții noștri au nevoie de noi. Această viziune dă forma modului în care tratăm fiecare cerere de transport, recrutarea şi formarea şoferilor şi relaţiile cu partenerii, clienţii şi furnizorii.

Suntem o afacere de familie care străbate şoselele Uniunii Europene şi din imediata vecinătate pentru a ajuta producătorii , importatorii şi distribuitorii din România să pună produsele la timp, pe piaţă.
Ca firma transport marfa, suntem membri Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rurieri din România – UNTRR si suntem autorizati ARR. La Tranzia găseşti angajament: marfa este livrată la timp, în stare conformă şi informaţiile sunt furnizate cu promptitudine şi onestitate.
Suntem specializaţi în transporturi rutiere cu incarcari tir complet si grupaje marfe. Putem ajunge în orice destinaţie europeană. Avem nevoie doar de o şosea pentru a ajunge la destinaţia solicitată. Da, nu ne limităm să trimitem camioanele doar în centrele mari de logistică ale Europei. Şi ne ocupăm de fiecare comandă individual, răspundem la cererea ta, înțelegând contextul nevoii tale de transport marfă.

Suntem firma de transport marfa gata sa plece la drum. Şi pentru aceasta avem grijă să asigurăm caracteristicle tehnice astfel încât să efectuăm transportul pentru o gamă cât mai cuprinzătoare de mărfuri.  Partenerii noştri, toţi autorizaţi de ARR, completează dotările tehnice pentru mărfurile care au nevoie de condiţii speciale, customizate de transport. Iar la firma de transport Tranzia, ne place să ne adaptăm pentru orice tip de transport. Şi aceasta pentru că ne bucurăm să înţelegem nevoile clienţilor noştri, şi să punem experienţa noastră în slujba îndeplinirii acestora.

Tipuri de marfuri transportate:

Tranzia transport marfa generala

Mărfuri generale

Toate produsele pe care vrei să le pui pe piaţă, fie că eşti producător sau distribuitor, noi suntem firma de transport marfa cu care sa lucrezi. În funcţie de cantitatea de marfă disponibilă şi de volumul acesteia, la Tranzia optezi pentru transport marfă exclusiv sau grupaje de marfa. Ocupă-te de ambalarea corespunzătoare a produselor tale: în paleţi, cutii ,sau vrac şi lasă în grija noastra transportul.

Ce produse fac parte din categoria mărfuri generale: echipamente IT, echipamente industriale sau agricole, decoraţiuni interioare, confecţii metalice, textile, cosmetice ori materiale de construcţii, cafea, ciocolată, apă, sucuri, băuturi etc.

transport agabaritic

Mărfuri agabaritice

Punem la dispoziţia ta logistica specială pe care mărfurile agabaritice o impun, astfel încât produsele tale să ajungă la destinaţie în condiţiile tehnice şi de calitate dorite. Pentru acest serviciu de transport, prin partenerii noştri, obţinem autorizaţiile speciale şi oferim asigurarea mărfii. Escortarea camioanelor este posibilă, tot datorită partenerilor noştri.

Ce produse fac parte din categoria mărfuri agabritice: tractoare, utilaje agricole, structuri metalice, cisterne şi rezervoare, containere, construcţii mobile, ambarcaţiuni navale, precum şi orice alte produse ce depăşesc dimensiunile sau greutatea standard.

Tranzia marfă ADR

Mărfuri ADR

Condiţii speciale de transport? Nicio grijă. Ca firma de transport ne putem ocupa de toate acestea. Ne ocupăm de respectarea reglementărilor speciale, la nivelul României şi al Uniunii Europene, aşa cum prevede legislaţia ARR. Punem la dispoziţia ta şoferi cu pregătirea necesară pentru parcurgerea traseului, astfel încât transportul mărfii să se desfăşoare fără a pune în dificultate ceilalţi participanţi la trafic. Respectăm toate standardele de securitate şi de protecţia mediului şi acordăm o importanţă majoră siguranţei mărfii pe toată durata transportului.

Ce produse fac parte din categoria mărfuri ADR: lichide inflamabile, gaze, substanţe oxidante, peroxizi organici.

transport frigorific

Mărfuri cu temperatură controlată

Produse ce necesită o curăţenie şi o siguranţă alimentară specială, în concordanţă cu legislaţia europeană în vigoare. Ne bucurăm să acordăm o atenţie sporită siguranţei mărfii, şi de aceea, mijloacele auto folosite sunt dotate cu aparate frigorifice, ce menţin temperatura între -18 grade / + 20 grade Celsius, cu termodiagrama printabilă. Serviciul de transport pentru acest tip de marfă îl adaptăm în funcţie de specificul mărfii şi îl asigurăm prin partenerii noştri disponibile la nivelul întregii Uniuni Europene.

Ce produse fac parte din categoria aceasta de mărfuri: alimente, flori, medicamente, substanţe farmaceutice sau chimice.


Ne desfăşurăm activitatea firmei de transport marfă, respectând întotdeauna:

Preţuri corecte

calculate permanent la fluctuațiile pieței și pe baza cererii şi a ofertei.

Asigurare marfă

asigurare de răspundere civilă dublată de asigurarea mărfii.

Seriozitate

din partea colectivului profesionist de şoferi şi suport vânzări.

Promptitudine

pentru livrarea mărfii şi pentru a răspunde la cererile de ofertă.


transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă