Grupaje marfa in Romania

Serviciul de grupaje marfa intern este ceea ce ai nevoie ori de cate ori ai de mutat marfa dintr-o locatie in alta, cand echipamentul s-a defectat si ai nevoie sa il aduci la service sau un client are nevoie de un palet extra pentru vanzarile de luna aceasta.

Obţine o ofertă

In functie de volumul marfii putem organiza transportul de marfa in regim grupaj cu masini de 3, 5 tone, de 7 tone sau chiar camioane de 23 de tone. O data ce cunoastem informatii despre marfa ta, iti trimitem oferta de transport. Iti recomandam masina, luand in considerare inclusiv data la care ai nevoie sa facem livrarea.

Avantaje grupaje intern de marfa:

Ne bucuram de increderea a peste 100 de client anual. Ei aleg Tranzia pentru transportul de marfa in regim grupaj. Prin indeplinirea cerintelor lor, am reusit sa ne imbunatatim constant calitatea serviciului si sa asiguram la fiecare cursa urmatoarele beneficia:

  • Incarcarea rapida a bunurilor, chiar si in 30 de minute pentru cele transportate pe plan local;
  • Livrare oriunde in tara, in orice localitate, nu doar in principalele centre logistice;
  • Descarcare marfa in week-end sau la prima ora a doua zi;
  • Monitorizare cursa cu informare privind timpul de incarcare si descarcare.

Rute pentru grupaje interne de marfa:

Grupaje marfa intern facem catre toate judetele Romaniei, fara nicio exceptie: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Pentru regiunea Moldovei si Ardeal, realizam doua plecari pe saptamana. Asiguram in felul acesta clientilor nostri atat continuitatea transportului cat si garantia ca produsele lor vor ajunge la timp, intotdeauna.

Alege Tranzia pentru grupaje marfa intern

In decursul celor 6 ani, consultantii nostri au acumulat experienta si impreuna am dezvoltat cele mai eficiente operatiuni pentru a livra constant la parametri doriti transportul de grupaje marfa. Avem sute de companii de transport cu care colaboram, cu ei negociem cele mai bune solutii de transport pentru clientii nostri. De asemenea, de la Tranzia, primesti intotdeauna raspuns in cateva ore pentru optiunile de transport marfa pe care le ai pentru a satisface termenii tai ( data de livrare, volum marfa, buget etc.). Te bucuri si de alta avantaje cand ne alegi pentru grupaje de marfa intern:

  • Asiguram curse de grupaje cu posibilitatea de incarcare zilnica, sau la intervale regulae;
  • Asigurare marfa, de minimum 20.000 de euro, indiferent de dimensiunea coletului;
  • Control deplin si siguranta pe intreaga durata a transportului.

Nu ezita sa ne contactezi pe what’s app sau sms: 0723.353.555.