transport marfa Tranzia

Grupaje marfa

Serviciul de grupaje marfa este avantajos de fiecare data cand ai de transportat doar cateva sute de kilograme de marfa, cativa paleti.  L-am pentru a indeplini nevoile clientilor nostri. De aceea, pe unele rute, cum este Romania-Italia si retur, serviciul este saptamanal. Asiguram preturi minime.

Folositi cu incredere serviciile de transport de la firma Tranzia. Marfa ajunge la destinatie rapid si la timp. An de an, marfurile transportate in cuplaj ajung in 97% din cazuri in conformitate cu comanda de transport. Reusim sa fim performanti pentru clientii nostri. Am dezvoltat un sistem intern de management al proceselor aferente acestui tip de serviciu.

Reusim sa lucram cu clientii nostri care au de trimis mostre, materiale sau produse finite catre vestul Europei si sa ne intoarcem cu materie prima pentru ei. Servim cu incredere industria de textile, pe ruta Anglia-Germania-Romania.

Avantajele serviciului de grupaje marfa:

  • Plasezi comanda online: contact@tranzia.ro sau what’s app: 0744.920.662;
  • Oferta in 30 de minute;
  • Incarcare rapida. Descarcare la termen.;
  • Timp optim de tranzit;
  • Informare scrisa privind stadiul expeditiei;
  • Consultanta solutie de transport.

Rute internationale

Cea mai frecventata ruta este Romania-Italia, tur si retur.
NOU! Oferim posibilitatea de rezervare a spatiului in camion. Fara nicio taxa suplimentara. Doar in baza contractului. Astfel, obtineti preturi foarte bune chiar si pentru colete mici. La cerere, marfa poate fi pastrata in depozit in Italia. Asiguram logistica necesara.

Foloseste grupaje marfa international

Rute interne

Transportam marfa in regim cuplaj catre orice destinatie din Romania. Folosim dube de 3,5 tone si camioane de 7 si 22 tone. Oferim: livrare rapida, siguranta, notificare privind ora de descarcare. Posibilitate de incarcare zilnica, chiar si in cateva ore prentru grupajele de marfa din Bucuresti. Oferim si posibilitate de livrare door to door, din depozitul dumneavoastra sau prin partenerii nostri din Bucuresti.

Foloseste grupaje marfa intern
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă