Tranzia rute de transport

Vrei o oferta transport marfa Italia pentru un  produs sau 24 de tone? Plecam catre orice destinatie din Italia. Ajungem oriunde in Romania.

Oferta transport marfa Italia are conditii avantajoase:

  • Preturi minime;
  • Soferi cu experienta;
  • Flota proprie;
  • Depozitare, la cerere

Marfuri generale incarcate: utilaje, mobilă, produse alimentare, electronice. Plecăm la drum în cel mai scurt timp. Astfel, produsele ajung  in/din Italia la timp pentru a fi plasate in piata. Oferta transport marfa Italia poate fi si  express in 72 de ore.

În 30 de minute, primeşti GRATUIT ofertă de transport marfă către și dinspre Italia.


GeneralăADRAlimentare

Tranzia rute de transport

Ai ajuns unde trebuie. Iată drumul pentru cea mai bună soluţie de transport marfa Italia.

Comandă transport

Confirmare transport

Preluare marfă

Facturare transport

Livrare marfă

Ai consilier dedicat

Ai nevoie să trimiţi sau să primeşti marfă şi de cineva care ştie cum să facă aceasta? Suntem aici pentru tine. Posibilităţile de a economisi din costul transportului pot fi multe, iar echipa noastră de suport îţi creează oportunitatea ca tu să alegi cea mai bună variantă de transport marfă.

Ai marfa  în siguranţă

Vrei să fii sigur că produsele tale ajung în siguranţă şi că nu vei fi nevoit să acoperi eventualele pagube care pot apare? Alege Tranzia, şi eşti  acoperit de două ori: o asigurare de răspundere civilă şi o asigurare suplimentară valabilă pe durata transportului.

Eşti informat despre transport

Indiferent dacă ai nevoie să informezi şefii sau clienţii cu privire la stadiul transportului, Tranzia îţi transmite constant informaţii despre stadiul expediţiei. Eşti la curent constant şi ştii exact când ajunge marfa ta la adresa dorită.