Tranzia rute de transport

Facem transport de marfă, în toată România. Ai de trimis un singur produs sau chiar 24 de tone?Indiferent de volumul sau tipul mărfii, facem încărcări zilnice în camioane cu prelată. Ajungem oriunde există o șosea.

Ai marfă platetizată sau în cutii? Ai nevoie să transporți mobilă sau meteriale lemnoase? Stai fără griji când alegi Tranzia ca partenerul tău pentru transportul mărfii: preţuri corecte, şoferi cu experienţă, camioane proprii, monitorizare expediţii. Plecăm la drum în cel mai scurt timp, astfel încât produsele tale să ajungă la timp pentru a fi plasate în piaţă sau pentru a le folosi.
Îţi trimitem constant informaţii privind statusul expediţiei tale şi întotdeauna îndeplinim termenii contractuali agreaţi.

Primeşti oferta de transport intern de marfă în 30 de minute. Gratuit!


GeneralăADRAlimentare

Tranzia rute de transport

Primeşte în 30 de minute o ofertă de transport marfă.


GeneralăADRAlimentare

Suntem gata să plecăm la drum din şi către Spania.

Poţi sta fără griji atunci când alegi Tranzia ca partenerul tău pentru transportul mărfii din şi către Spania: preţuri corecte, şoferi cu experienţă, camioane proprii, monitorizare expediţiii. Plecăm la drum în cel mai scurt timp, astfel încât produsele tale să ajungă în Spania sau în România la timp pentru a fi plasate în piaţă. Tipurile de mărfuri, paletizate sau în cutii, mărfuri ADR, alimentare, lemnoase sau confecţii toate le transportăm în siguranţă şi le aducem repede oriune în Spania, nu doar în importantele centre logistice. Îţi trimitem constant informaţii privind statusul expediţiei tale şi întotdeauna îndeplinim termenii contractuali agreaţi.


Ai ajuns unde trebuie. Iată drumul pentru cea mai bună soluţie de transport marfă.

Comandă transport

Confirmare transport

Preluare marfă

Facturare transport

Livrare marfă

Ai consilier dedicat

Ai nevoie să trimiţi sau să primeşti marfă şi de cineva care ştie cum să facă aceasta? SSuntem aici pentru tine. Posibilităţile de a economisi din costul transportului pot fi multe, iar echipa noastră de suport îţi creează oportunitatea ca tu să alegi cea mai bună variantă de transport marfă.

Ai marfa  în siguranţă

Vrei să fii sigur că produsele tale ajung în siguranţă şi că nu vei fi nevoit să acoperi eventualele pagube care pot apare? Alege Tranzia, şi eşti  acoperit de două ori: o asigurare de răspundere civilă şi o asigurare suplimentară valabilă pe durata transportului.

Eşti informat despre transport

Indiferent dacă ai nevoie să informezi şefii sau clienţii cu privire la stadiul transportului, Tranzia îţi transmite constant informaţii despre stadiul expediţiei. Eşti la curent constant şi ştii exact când ajunge marfa ta la adresa dorită.