transport marfa Tranzia

Transport intern de marfa

Transport marfa intern pentru producatorii si distribuitorii din România. Cu Tranzia, produsele sunt puse pe piata la timp.
Facem curse zilnice catre principalele orase ale tarii, asigurand livrarea marfurilor in conditii optime de timp. O data plasata o comanda de transport intern de marfa, primesti ofertă transport marfa generala. Un camion sau o masina de 3,5 tone va prelua bunurile in cateva ore.

Produsele vor ajunge la destinatie in cel mai scurt timp. In peste 90% din cazuri livrarea comenzilor de transport se face in regim express, in maximum 24 de ore, fara niciun cost aditional pentru clientii nostri. Transportul poate fi organizat atat in regim de camion complet, de 23 de tone cu duba sau prelata sau grupaje de marfa, pentru colete cu un volum incepand de la 1 metru de podea.

Serviciul de transport marfa pe plan local ofera urmatoarele avantaje:

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Descarcare la termen pentru 99% dintre comenzile de transport.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
  • Plata lunara: o singura factura pentru comenzi multiple de comenzi.
  • Experienta pozitiva, review-uri favorabile pentru clientii din magazinul online.

Principalele orase unde facem transport intern:

Lasati angajatii sa creeze valoare. Imbunatatiti operatiunile logistice cu Tranzia.

Firma de transport

Suntem o afacere de familie, de mici dimensiuni, insa cu o experienta de 6 ani. Aceasta inseamna pentru clientii nostri atat flexibilitate pentru a gasi cele mai bune solutii, capacitatea de a construi relatii pe termen lung dar si performanta si calitate pentru transportul intern de marfa.Suntem licentiati de catre ARR sa efectuam transport marfa.

Primeste oferta de transport

 

In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion. Transportam saptamanal in Romania big bags-uri, colete pentru magazinele online si materiale de constructii. Negresit marfa ta ajunge in siguranta, la timp si express.