transport marfa Tranzia

Transport marfa Arad

Tranzia te ajuta cu transportul de marfa. Depozitul tau se afla in Arad? Distribuitorul iti livreaza marfa pana in centrul logistic de la granita tarii? Nicio grija. Pregatim camioanele sa preia marfa si sa o duca rapid la colaboratorii tai sau in depozitul tau. Pregatim si gestionam proiecte de logistica cu incarcare si descarcare planificate, in functie de specificul afacerii tale. Si daca produsele tale nu ocupa intreg spatiul unui camion, te ajutam cu grupaje de marfa din si catre Arad cu frecventa saptamanala. Garantam tranzit rapid si costuri minime pentru afacerea ta.

Principiul nostru este sa ducem si sa aducem produsele de oriunde, nu doar din importantele centre logistice. Lista localitatilor pentru transport marfa Arad este:  Arad, Pecica, Santana, Vladimirescu, Lipova, Ineu, Chisineu-Cris, Nadlac, Curtici, Pancota, Sebis.

Ai nevoie sa faci un transport pana la Arad, dar nu stii care este cea mai potrivita masina pentru bunurile tale? Este simplu sa alegi Tranzia. In maximum 30 de minute, iti raspundem la cererea de transport marfa si oferim variantele optime pentru proiectul tau.

De ce Tranzia pentru transport marfa Arad?

Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine. Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
    Descarcare la termen pentru 99% dintre comenzile de transport.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
  • Experienta pozitiva, review-uri favorabile pentru clientii din magazinul online.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă