transport marfa Tranzia

Transport marfa Arges

Duci sau aduci marfa in judetul Arges? Ai nevoie sa livrezi produsele realizate in Arges sau mai departe de aceasta localitate? Nicio grija. Tranzia te ajuta cu acest transport de marfa, in regim express. In maximum 30 de minute primesti oferta de transport marfa si parametrii in functie de care putem organiza livrarea.

Livram in toate localitatile din judetul Arges. Totusi, principalele localitati in care efectuam livrari si preluari de marfa sunt: Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, Costesti, Mioveni, Topoloveni, Stefanesti.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii. Garantam rapiditate si livrare la termen.

De ce Tranzia pentru transport marfa Arges?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă