transport marfa Tranzia

Transport marfa Bihor

Tranzia te ajuta cu transport marfa Bihor. Depozitul tau se afla in Oradea? Distribuitorul iti livreaza marfa pana in centrul logistic aici? Nicio grija. Pregatim si gestionam proiecte de logistica cu incarcare si descarcare planificate, in functie de specificul afacerii tale. Si daca produsele tale nu ocupa intreg spatiul unui camion, te ajutam cu grupaje de marfa din si catre Bihor cu frecventa saptamanala. Garantam tranzit rapid si costuri minime pentru afacerea ta.

Principiul nostru este sa ducem si sa aducem produsele de oriunde, nu doar din importantele centre logistice. Lista localitatilor pentru transport marfa Bihor este: Oradea, Beius, Marghita, Salonta, Alesd, Nucet, Sacueni, Ștei (fost Dr. Petru Groza), Valea lui Mihai, Vascau.

De ce Tranzia pentru transport marfa Bihor?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă