transport marfa Tranzia

Transport marfa Bistrita

Tranzia te ajuta sa faci transport marfa Bistrita. Realizezi in atelierul tau produse pentru magazinul online? Sau esti o fabrica si ai de organizat transportul catre marii distribuitori? Pregatim si gestionam proiecte de logistica cu incarcare si descarcare planificate, in functie de specificul afacerii tale. Si daca produsele tale nu ocupa intreg spatiul unui camion, te ajutam cu grupaje de marfa din si catre Bistrita cu frecventa saptamanala. Garantam tranzit rapid si costuri minime pentru afacerea ta.

Principiul nostru este sa ducem si sa aducem produsele de oriunde, nu doar in localitatile mai mari, fara sa taxam suplimentar kilometrii. Lista localitatilor este: Bistrita, Beclean, Nasaud, Sangeorz-Bai.

Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii. Garantam rapiditate si livrare la termen.

De ce Tranzia pentru transport marfa Bistrita?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă