transport marfa Tranzia

Transport marfa Braila

Tranzia te ajuta cu transport marfa Braila. Ai nevoie sa livrezi produsele realizate in Braila sau mai departe de aceasta localitate? Nicio grija. Ne ocupam de planificarea si organizarea transportului pentru tine, la cele mai mici preturi. Asiguram eficientizare a costurilor si rapiditate in tranzit, indiferent daca este vorba de transport marfa FTL sau grupaje. Efectuam transport marfa Braila catre orice destinatie din Romania si din afara tarii. Putem asigura curse regulate din Braila catre vestul tarii cu incarcare saptamanala.

Livram si incarcam in toate localitatile din judetul Braila. Totusi, principalele localitati in care efectuam livrari si preluari de marfa sunt: Braila, Faurei, Ianca, Insuratei.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la cele generale la marfuri agabaritice. Efectuam transportul cu camioane incarcate complet sau grupaje de marffa. Garantam rapiditate si costuri minime pentru afacerea ta.

De ce Tranzia pentru transport marfa Braila?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă