transport marfa Tranzia

Transport marfa Bucuresti

Tranzia te ajuta cu transport marfa Bucuresti. De cele mai multe organizezi operatiunile de distributie a marfurilor din Bucuresti? Ai nevoie asadar sa aduci marfa din vestul Europei pana in capitala? Si aceasta o data sau de doua ori pe an? Sau chiar producatorul Italia iti livreaza marfa pana in centrul logistic de aici? Nicio grija. Pregatim si gestionam proiecte de logistica cu incarcare si descarcare planificate, in functie de specificul afacerii tale. Si daca produsele tale nu ocupa intreg spatiul unui camion, te ajutam cu grupaje de marfa din si catre Brasov cu frecventa saptamanala. Garantam tranzit rapid si costuri minime pentru afacerea ta.

Preluam marfa din orice sector al Bucurestiului si in imprejurimile acestuia din orice localitate din judetul Ilfov. Pentru Bucuresti, preluarea marfii si tranzitarea acestuia se face in acord cu legislatia in vigoare. Este posibil, pentru unele zone sa organizam transportul cu camioane mici pentru a prelua marfa si a o transporta la camion.

De ce Tranzia pentru transport marfa Bucuresti?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă