transport marfa Tranzia

Transport marfa Buzau

Duci sau aduci marfa in judetul Buzau? Ai nevoie sa livrezi produsele in Buzau sau mai departe de aceasta localitate? Nicio grija. Tranzia te ajuta cu acest transport de marfa, in regim express. In maximum 4 ore, primesti oferta si parametrii in functie de care putem organiza livrarea.

Facem transport marfa Buzau din si in toate localitatile din judet. Totusi, principalele localitati sunt: Buzau, Ramnicu Sarat, Nehoiu, Patarlagele, Pogoanele.
Organizam transport cu camioane de 23 de tone, incarcate complet (FTL) sau grupaje de marfa. O data preluata marfa o putem duce catre orice destinati din Romania sau din vestul Europei. Garantam promptitudine si livrarea produselor la timp.

De ce Tranzia pentru transport marfa Buzau?

Putem transporta marfa din Buzau catre orice destinatie din Romania sau din vestul Europei. Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă