transport marfa Tranzia

Transport marfa Calarasi

Duci sau aduci marfa in judetul Calarasi? Ai nevoie sa livrezi produsele in Calarasi sau mai departe de aceasta localitate? Nicio grija. Tranzia te ajuta cu acest transport de marfa, in regim express. In maximum 4 ore, primesti oferta de transport marfa si parametrii in functie de care putem organiza livrarea.

Localitati pentru transportul de marfa in Calarasi:
Budesti, Calarasi, Fundulea, Lehliu Gara, Oltenita.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii. Garantam rapiditate si livrare la termen.

De ce Tranzia pentru transport marfa Calarasi?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă