transport marfa Tranzia

Transport marfa Caras Severin

Tranzia te ajuta cu transport marfa Caras Severin. Ai nevoie ca marfa ta sa ajunga in vestul Europei in cel mai scurt timp si desigur la costuri minime? Materia prima pentru productie este gata de incarcare in Germania si nu ai gasit inca transport de marfa? Reamenajezi un hotel sau in pensiune ina ceasta regiune si faianta sau gresia o importi din Spania? Niciogrija. In regim express, cu incarcare chiar si in doua ore atunci cand camionul este liber la descarcare in regiunea in care ai tu nevoie, organizam transport marfa pentru si dinspre Caras Severin.

Localitati pentru transportul de marfa in Caras Severin: Anina, Baile Herculane, Bocsa, Caransebes, Moldova Noua, Oravita, Otelu Rosu, Resita.
Nu ezita sa ne contactezi. In maximum 4 ore primesti solutia de transport marfa adaptata afacerii tale.

De ce Tranzia pentru transport marfa Caras Severin?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă