transport marfa Tranzia

Transport marfa Cluj

Facem transport marfa Cluj. Ai nevoie sa aduci produse din Polonia in depozitul din Cluj? Ai reusit sa cresti vanzarile si saptamanal ai nevoie de un camion de 23 de tone pentru a duce productia in vestul Europei? La Tranzia gasesti o firma de transport marfa dedicate pentru a sustine toate operatiunile logistice pentru produsele tale. Incarcam in regim express si garantam timp redus de tranzit, chiar si pentru grupaje de marfa. Transportul de marfa il efectuam cu camioanele proprii de 23 de tone sau prin partenerii nostril din regiune. Putem ajunge din Cluj in orice destinatie din Romania sau vestul Europei. De asemenea, saptamanal organizam transport marfa Turcia cu livrare inclusiv in Cluj.

Localitati pentru transportul de marfa in Cluj: Campia Turzii, Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Huedin, Turda.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la cele generale la marfuri agabaritice. Efectuam transportul cu camioane incarcate complet sau grupaje de marfa. Garantam rapiditate si costuri minime pentru afacerea ta.

De ce Tranzia pentru transport marfa Cluj?

Furnizam servicii logistice intern si international, cu camioanele proprii pentru care suntem autorizati cu licenta de transport de catre Autoritatea Rutiera Romana.
Avem o experienta de 6 ani pe piata serviciilor de transport, iar competentele cumulate ne ajuta sa avem flexibilitate in orice solutie oferita clientilor nostri.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă