transport marfa Tranzia

Transport marfa Constanta

Facem transport marfa Constanta. Prin partenerii nostrii cu birouri in portul Constanta asiguram toate operatiunile pentru preluarea marfurilor din containere si incarcarea lor in camioane complete cu destinatie interna sau in vestul Europei. Oferim astfel acoperirea operatiunilor intern si international. Serviciile de transport marfa sunt prompte si adaptate nevoilor afacerii tale. Planificam transportul de marfa in Constanta in functie de parametrii tai de buget si durata de tranzit. Organizam orice tip de proiect: de la transbordarea unor fabrici, pana la planificarea distributiei marfurilor sau a materiilor prime.

Principiul nostru este sa ajungem in orice localitate in care avem o sosea. Principalele localitati in care facem transport marfa Constanta sunt: Baneasa, Cernavoda, Constanta, Eforie, Harsova, Mangalia, Medgidia, Murfatlar, Navodari, Negru Voda, Ovidiu, Techirghiol.
Asiguram servicii de comisonarea vamala si servicii de depozitare, prin partenerii nostril strategici. Orice tip de marfa ai nevoie sa fie dusa sau adusa in Constanta, indiferent de greutate sau volum, suntem pregatiti sa preluam cererea ta. Pentru transportul marfurilor foarte mari si/sau cu greutate mare putem sa asiguram transport marfa Constanta pe cale feroviara.

De ce Tranzia pentru transport marfa Constanta?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă