transport marfa Tranzia

Transport marfa Dambovita

Tranzia te ajuta cu transport marfa Dambovita. Ai nevoie sa livrezi produsele realizate in Dambovita si imprejurimi? Nicio grija. Ne ocupam de planificarea si organizarea transportului pentru tine, la cele mai mici preturi. Asiguram eficientizare a costurilor si rapiditate in tranzit, indiferent daca este vorba de transport marfa FTL sau grupaje. Efectuam transport marfa Dambovita catre orice destinatie din Romania si din afara tarii. Putem asigura curse regulate din Dambovita catre vestul tarii cu incarcare saptamanala.

Livram si incarcam in toate localitatile din judetul Dambovita. Totusi, principalele localitati in care efectuam livrari si preluari de marfa sunt: Târgoviște, Moreni, Găești, Pucioasa, Titu, Fieni, Răcari.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la cele generale la marfuri agabaritice. Efectuam transportul cu camioane incarcate complet sau grupaje de marfa. Garantam rapiditate si costuri minime pentru afacerea ta.

De ce Tranzia pentru transport marfa Dambovita?

Furnizam servicii logistice intern si international, cu camioanele proprii pentru care suntem autorizati cu licenta de transport de catre Autoritatea Rutiera Romana.
Avem o experienta de 6 ani pe piata serviciilor de transport, iar competentele cumulate ne ajuta sa avem flexibilitate in orice solutie oferita clientilor nostri.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă