transport marfa Tranzia

Transport marfa Dolj

Tranzia face transport marfa Dolj. Cu camioane proprii, aducem in fiecare saptamana produse din vestul Europei. Asadar te putem ajuta cu organizarea transportului de marfa in regim de camion complet sau grupaje de marfa international. Suntem un colaborator pentru firmele furnizor din industria auto. Stim ca timpul este important si livrarea la timp, in conditiile agreate este tot cee ace face diferenta intre o firma de transport de calitate si de incredere. Putem asigura curse regulate din Dolj catre vestul tarii cu incarcare saptamanala. Camioanele noastre sunt inregistrare in imediata vecinatate a Doljului, iar in acest judet este o destinatie saptamanala pentru soferii nostri.

Principiul nostru este sa ajungem in orice localitate in care avem o sosea. Principalele localitati in care facem transport marfa Dolj sunt: Craiova, Băilești, Calafat, Bechet, Dăbuleni, Filiași, Segarcea.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la cele generale la marfuri agabaritice. Efectuam transportul cu camioane incarcate complet sau grupaje de marffa. Garantam rapiditate si costuri minime pentru afacerea ta.

De ce Tranzia pentru transport marfa Dolj?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă