transport marfa Tranzia

Transport marfa Harghita

Prestam serviciul transport marfa Harghita. Comenzile le primim atat pentru rute interne cat si international, in regim grupaje marfa sau camion complet (FTL). Oferim servicii de transport marfa pentru orice tip de marfa generala: mobila, moloz dar si produse alimentare, ce necesita temperatura controlata. Marfa poate fi ambalata paletizat si incarata in camioane cu prelata sau dube, precum si in masini mai mici, atunci cand aveti nevoie sa transportati un colet sau cativa paleti. In cei 6 ani de cand suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa efectuam transport de marfa, ne-am specializat pe transportul de marfa intern si international.

Stim cat de important este pretul pentru transport. Este de cele mai multe ori factorul decisiv pentru a lucra cu o firma de transport. Garantam cele mai mici preturi pentru comenzile de transport marfa Harghita. Principalele localitati in care efectuam transport marfa intern in judetul Harghita sunt: Baile Tusnad, Balan, Borsec, Cristuru Secuiesc, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Toplita, Vlahita.

De ce Tranzia pentru transport marfa Harghita?

Suntem o afacere de familie si o echipa tanara, ambitioasa si cu experienta in gestionarea tuturor operatiunilor logistice si de transport rutier de marfa. Ne unesc valorile commune: corectitudinea, siguranta inainte de orice si increderea. Pregatim fiecare proiect de transport marfa cu responsabilitate si entuziasm.

In cei 6 ani de activitate am reusit sa creem relatii cu sute de transportatori si sa efectuam pentur clientii nostril milioane de kilometrii. Inter serviciul de transport intern de marfa este asigurat de asigurarea CMR si cargo si monitorizate de catre consultantii nostri. In felul acesta pentru comenzile de transport Tranzia, termenul de incarcare si descarcare este respectat pentru 98% din curse. In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă