transport marfa Tranzia

Transport marfa Ialomita

Tranzia te ajuta cu transport marfa Ialomita. Ai nevoie sa livrezi produsele tale in Ialomita? Ai de dus marfa din Ialomita in vestul Europei? Firma de transport Tranzia se ocupa de planificare transportului intern. Garantam preturi mici si asiguram eficienta operationala. Timpul de tranzit pentru grupaje de marfa este foarte scurt. Putem asigura curse regulate de transport marfa din Ialomita catre vestul tarii cu incarcare saptamanala sau lunara. Asiguram consultanta vamala.

Tranzia face transport marfa oriunde exista o sosea. Principalele localitati din care incarcam si descarcam marfa in judetul Ialomita sunt: Amara, Cazanesti, Fetesti, Fierbinti-Tirg, Slobozia, Tandarei, Urziceni.

De ce Tranzia pentru transport marfa Ialomita?

Suntem o afacere de familie si o echipa tanara, ambitioasa si cu experienta in gestionarea tuturor operatiunilor logistice si de transport rutier de marfa. Ne unesc valorile commune: corectitudinea, siguranta inainte de orice si increderea. Pregatim fiecare proiect de transport marfa cu responsabilitate si entuziasm.

In cei 6 ani de activitate de cand suntem autorizati de ARR am reusit sa creem relatii cu sute de transportatori si sa efectuam pentur clientii nostril milioane de kilometrii. Inter serviciul de transport intern de marfa este asigurat de asigurarea CMR si cargo si monitorizate de catre consultantii nostri. In felul acesta pentru comenzile de transport Tranzia, termenul de incarcare si descarcare este respectat pentru 98% din curse. In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă