transport marfa Tranzia

Transport marfa Iasi

Suntem autorizati de catre ARR pentru servicii de transport marfa Iasi. Ai de organizat distributie de marfuri in intreg judetul Iasi? Ai de adus materie prima in Iasi, pentru fabrica in care iti desfasori activitatea? Nicio grija. Tranziapregateste si gestioneaza proiecte de logistica cu incarcare si descarcare planificate, totul in functie de nevoile afacerii tale. De asemenea, asiguram transport marfa si pentru proiecte personale, cu preluare de bunuri din locatii multiple din tara si transportarea lor in judetul Iasi. Asiguram transport marfa international cu incarcare de oriunde din Europa sau Turcia sau Republica Moldova si cu descarcare in Iasi. Indiferent de volumul marfurilor, garantam tranzit rapid si costuri minime pentru tine.

Principiul nostru este sa ducem si sa aducem produsele de oriunde, nu doar din importantele centre logistice. Nu taxam kilometrii suplimentari din afara Iasiului, pe o raza de 50 de km. pentru camioanele incarcate complet, FTL. Lista localitatilor pentru transport marfa Iasi este: Harlau, Pascani, Podul Iloaei, Targu Frumos. De asemenea, livram in orice localitate din zona metropolitana din Iasi.
Organizam transport din si catre Iasi cu camioane complete sau grupaje de marfa. Asiguram oferta de transport marfa, cu tarifarea pe un singur sens, indiferent de localitate.

De ce Tranzia pentru transport marfa Iasi?

Suntem o afacere de familie si o echipa tanara, ambitioasa si cu experienta in gestionarea tuturor operatiunilor logistice si de transport rutier de marfa. Ne unesc valorile commune: corectitudinea, siguranta inainte de orice si increderea. Pregatim fiecare proiect de transport marfa cu responsabilitate si entuziasm.

In cei 6 ani de activitate am reusit sa creem relatii cu sute de transportatori si sa efectuam pentur clientii nostril milioane de kilometrii. Inter serviciul de transport intern de marfa este asigurat de asigurarea CMR si cargo si monitorizate de catre consultantii nostri. In felul acesta pentru comenzile de transport Tranzia, termenul de incarcare si descarcare este respectat pentru 98% din curse. In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă