Tranzia transport marfă grupaj

Transport marfă international - LTL, grupaje

De fiecare data când ai nevoie de transport marfa international sau intern, iar produsele nu ocupă întreg spaţiul de încărcare al unui camion, atunci soluţia adaptată ţie este grupaje de marfa Preluăm marfa – de la colete de mici dimensiuni la câţiva paleţi şi o aducem cu camioanele noastre de 40 de tone. Un avantaj pentru tine: marfa este încărcată direct în camionul cu care va ajunge la destinaţie şi nu mai este supusă manipulărilor successive. Astfel, tu scapi de costul transbodării, al manipulării şi al depozitării.

Primeşte o ofertă
Tranzia transport marfă tir complet

Transport intern marfa

Ai de transportat marfă cu volum mare? Faci importuri şi exporturi frecvente? Dacă da, atunci un transport marfa  în regim exclusiv este serviciul pe care ţi-l livrăm oriunde în Europa. Marfa ta este încărcată, sigilată și monitorizată pe întreaga durată a transportului, iar tu eşti informat constant cu privire la traseul urmat de camion. Transporturile de marfă în regim de camion complet le facem pe un sens (export sau import) sau tur-retur din România oriunde în spaţiul Uniunii Europene şi în ţările din imediata vecinătate. Tu plăteşti în funcţie de kilometrii parcurşi, greutatea şi volumul mărfii.

Primeşte o ofertă
Tranzia transport rutier

Transport marfa international

Ai nevoie de camioane pentru a exporta în plin sezon producţia realizată? Camioanele noastre cu prelate şi şoferii noştri cu experienţă sunt gata să faca transport de marfa, astfel încât produsele tale să ajungă în Uniunea Europeană sau în România la timp pentru a fi plasate în piaţă. Tipurile de mărfuri, paletizate sau în cutii, mărfuri ADR, alimentare, lemnoase sau confecţii, pe toate le transportăm în siguranţă şi la cele mai bune preţuri. Camioanele ajung repede oriunde în Europa, nu doar în importantele centre logistice.

Primeşte o ofertă
Tranzia expeditii de marfa

Expediţii de marfă

Oferim întotdeauna cea mai bună alternativă pentru transportul mărfii. Suntem membri UNTRR și lucrăm aproape cu transportatori de pe întreg spaţiul Uniunii Europene, verificăm capacităţile tehnice astfel încât să asigurăm livrarea oricărui tip de marfă. Transbordăm pentru tine marfă generală, grupată în paleţi, cutii sau vrac, chiar şi produse finite cum ar fi bărci, motociclete şi alte autovehicule. Avem parteneri de încredere cu care transportăm mărfurile ADR, respectând întocmai reglementările naţionale şi europene pentru acest tip de marfă. Monitorizăm pentru tine fiecare expediţie de marfă, îţi trimităm constant informaţii privind statusul expediţiei tale. Întotdeauna îndeplinim termenii contractuali agreaţi.

Primeşte o ofertă
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă