transport intern Mures

Transport marfa Mures

Casa de expeditii si firma de transport Tranzia te ajuta cu transport marfa Mures. Ai de adus ingrasaminte de la Targu Mures sau aduci big bags-uri de aici? Realizezi produse pentru UE si ai nevoie de transport marfa Italia? Pregatim si gestionam proiecte de logistica cu incarcare si descarcare planificate, in functie de specificul afacerii tale. Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii. Garantam rapiditate si livrare la termen.

Transportam marfa in regim de camion complet – FTL ( full truck load) sau grupaje marfa- LTL (less than truck load), din orice localitate din judetul Mures. Putem sa gestionam proiecte personale de mutare sau transbordari de sedii de firma. Organizam transport agabaritic si transport cu cisterne, bene de creale sau cimentrucuri. Garantam costuri minime pentru afacerea ta. Principalele localitati din care preluam sau in care ducem marfa sunt: Iernut, Ludus, Miercurea Nirajului, Reghin, Sangeorgiu de Padure, Sarmasu, Sighisoara, Sovata, Targu Mures, Tarnaveni, Ungheni.

De ce Tranzia pentru transport marfa Mures?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă