transport marfa Tranzia

Transport marfa Neamt

Firma Tranzia efectueaza transport marfa Neamt. Produci mobila, scari interioare de lemn si ai nevoie sa duci produsele in tara? Importi termopane sau materiale de constructii din Spania sau Italia? In functie de specificul afacerii tale te ajutam cu incarcari saptamnale sau anuale catre si din orice destinatie a Europei si imediata vecinatate. Asiguram transportul de marfa cu camioanele noastre, tiruri de 23 de tone cu prelate, incarcate complet ( FTL) sau LTL, grupaje de marfa.

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Principalele localitati in care efectuam transport marfa Neamt sunt: Bicaz, Piatra-Neamt, Roman, Roznov, Targu Neamt.

De ce Tranzia pentru transport marfa Neamt?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă