transport marfa Tranzia

Transport marfa Olt

Ai de dus productia catre vestul Europei sau sa o duci la distribuitorii tai din tara? La Tranzia ne ocupam de gestionarea tuturor proiectelor de transport marfa Olt. Suntem un colaborator de incredere pentru firmele furnizoare din industria auto sau textila sau pentru afacerile de familie, producatoare din judetul Olt. Stim ca timpul este important si livrarea la timp, in conditiile agreate este tot ceea ce face diferenta intre firmele de transport de calitate si de incredere. Putem asigura curse regulate din Galati catre vestul tarii cu incarcare saptamanala.

Asiguram transport marfa cu tiruri cu prelate, incarcate complet -FTL sau grupaje marfa pentru transport intern sau international. Principalele localitati in care efectuam serviciul de transport marfa Olt sunt: Bals, Caracal, Corabia, Draganesti-Olt, Piatra-Olt, Potcoava, Scornicesti, Slatina.

De ce Tranzia pentru transport marfa Olt?

Suntem o afacere de familie si o echipa tanara, ambitioasa si cu experienta in gestionarea tuturor operatiunilor logistice si de transport rutier de marfa. Ne unesc valorile commune: corectitudinea, siguranta inainte de orice si increderea. Pregatim fiecare proiect de transport marfa cu responsabilitate si entuziasm.

In cei 6 ani de activitate de cand suntem autorizati de ARR am reusit sa creem relatii cu sute de transportatori si sa efectuam pentur clientii nostril milioane de kilometrii. Inter serviciul de transport intern de marfa este asigurat de asigurarea CMR si cargo si monitorizate de catre consultantii nostri. In felul acesta pentru comenzile de transport Tranzia, termenul de incarcare si descarcare este respectat pentru 98% din curse. In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă