transport marfa Tranzia

Transport marfa Prahova

Tranzia te ajuta cu transport marfa Prahova. Depozitul tau se afla in Ploiesti? Distribuitorul iti livreaza marfa pana in centrul logistic aici? Nicio grija. Pregatim si gestionam proiecte de logistica cu incarcare si descarcare planificate, in functie de specificul afacerii tale. Si daca produsele tale nu ocupa intreg spatiul unui camion, te ajutam cu grupaje de marfa din si catre Prahova cu frecventa saptamanala. Garantam tranzit rapid si costuri minime pentru afacerea ta.

Ne dorim sa ajungem oriunde exista o sosea. Totusi, principalele localitati din judetul Prahova in care efctuam transport marfa sunt: Azuga, Baicoi, Boldesti Scaieni, Breaza, Busteni, Campina, Comarnic, Mizil, Ploiesti, Plopeni, Sinaia, Slanic, Urlati, Valenii de Munte.
Asiguram transportul de marfa cu camioanele noastre, tiruri de 23 de tone cu prelate, incarcate complet ( FTL) sau LTL, grupaje marfa.

De ce Tranzia pentru transport marfa Prahova?

Suntem o afacere de familie si o echipa tanara, ambitioasa si cu experienta in gestionarea tuturor operatiunilor logistice si de transport rutier de marfa. Ne unesc valorile commune: corectitudinea, siguranta inainte de orice si increderea. Pregatim fiecare proiect de transport marfa cu responsabilitate si entuziasm.

Nu ezita sa ne contacti pe what’s app la numarul: 0723.353.555,sau la adresa de e-mail : contact@tranzia.ro.

In cei 6 ani de activitate de cand suntem autorizati de ARR am reusit sa creem relatii cu sute de transportatori si sa efectuam pentur clientii nostril milioane de kilometrii. Inter serviciul de transport intern de marfa este asigurat de asigurarea CMR si cargo si monitorizate de catre consultantii nostri. In felul acesta pentru comenzile de transport Tranzia, termenul de incarcare si descarcare este respectat pentru 98% din curse. In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă