transport marfa Tranzia

Transport marfa Satu Mare

Tranzia efectueaza transport marfa Satu Mare. Ai nevoie sa livrezi produsele realizate in Satu Mare si imprejurimi? Nicio grija. Ne ocupam de planificarea si organizarea transportului pentru tine, la cele mai mici preturi. Asiguram eficientizare a costurilor si rapiditate in tranzit, indiferent daca este vorba de transport marfa FTL sau grupaje marfa. Efectuam transport marfa Satu Mare catre orice destinatie din Romania si din afara tarii. Suntem o firma de transport ce asigura curse regulate din Satu Mare catre vestul Europei si imediata vecinatate.

Gata oricand sa pornim la drum cu tirurile noastre cu prelate, de 23 de tone, ajungem oriunde exista o sosea. Totusi, principalele localitati din judetul Satu Mare in care efectuam transport marfa sunt: Ardud, Carei, Livada, Negresti-Oas, Satu Mare, Tasnad.

Asiguram transportul cu camioane cu prelata, masini duba de 3, 5 tone sau 7 tone si camioane mici, de 12 tone.

De ce Tranzia pentru transport marfa Satu Mare?

Putem transporta marfa din Buzau catre orice destinatie din Romania sau din vestul Europei. Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă