transport marfa Tranzia

Transport marfa Sibiu

Tranzia presteaza serviciul de transport marfa Sibiu. Ai de adus marfa din vestul Europei? Ai de transportat moloz? Tocmai de muti si ai de dus mobila de birou sau din locuinta? Asiguram solutii integrate de transport marfa. Gata oricand sa pornim la drum cu tirurile noastre cu prelate, de 23 de tone, ajungem oriunde exista o sosea. Ne ocupam de planificarea si organizarea transportului pentru tine, la cele mai mici preturi. Asiguram eficientizare a costurilor si rapiditate in tranzit, indiferent daca este vorba de transport marfa international, FTL sau grupaje de marfa.

Timpul de tranzit pentru grupaje de marfa este foarte scurt. Putem asigura curse regulate de transport marfa din Sibiu catre vestul tarii cu incarcare saptamanala sau lunara. Asiguram consultanta vamala. Prinicipalele localitati din judetul Sibiu in care efectuam transport marfa sunt: Agnita, Avrig, Cisnadie, Copsa Mica, Dumbraveni, Medias, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Saliste, Sibiu, Talmaciu.

De ce Tranzia pentru transport marfa Sibiu?

Putem transporta marfa din Sibiu catre orice destinatie din Romania sau din vestul Europei. Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă