transport marfa Tranzia

Transport marfa Suceava

Soferi experimentati, camioane proprii cu prelate, costuri minime pentru afacerea ta – acestea sunt caracteristicile serviciului de transport marfa Suceava efectuat de Tranzia.
Autorizati de catre ARR pentru a efectua transport rutier de marfuri, suntem o echipa tanara, cu o vechime de 6 ani dar formata din consultanti de transport cu experienta de peste 15 ani in organizarea proiectelor integrate de transport. Transportul de marfa este monitorizat de catre echipa noastra de suport, din sediul Tranzia din Otopeni. Respectam timpii de incarcare si descarcare pentru 98% din cursele de marfa din decursul unui an.

Gata oricand sa pornim la drum cu tirurile noastre cu prelate, de 23 de tone, ajungem oriunde exista o sosea. Ne ocupam de planificarea si organizarea transportului pentru tine, la cele mai mici preturi. Asiguram eficientizare a costurilor si rapiditate in tranzit, indiferent daca este vorba de transport international marfa FTL si grupaje de marfa ori transport intern. Prinicipalele localitati din judetul Suceava in care efectuam transport sunt: Brosteni, Cajvana, Campulung Moldovenesc, Dolhasca, Falticeni, Frasin, Gura Humorului, Liteni, Milisauti, Radauti, Salcea, Siret, Solca, Suceava, Vatra Dornei, Vicovu de Sus.

De ce Tranzia pentru transport marfa Suceava?

Suntem o afacere de familie si o echipa tanara, ambitioasa si cu experienta in gestionarea tuturor operatiunilor logistice si de transport rutier de marfa. Ne unesc valorile commune: corectitudinea, siguranta inainte de orice si increderea. Pregatim fiecare proiect de transport marfa cu responsabilitate si entuziasm.

In cei 6 ani de activitate am reusit sa creem relatii cu sute de transportatori si sa efectuam pentur clientii nostril milioane de kilometrii. Inter serviciul de transport intern de marfa este asigurat de asigurarea CMR si cargo si monitorizate de catre consultantii nostri. In felul acesta pentru comenzile de transport Tranzia, termenul de incarcare si descarcare este respectat pentru 98% din curse. In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă