transport marfa Tranzia

Transport marfa Teleorman

Tranzia te ajuta cu transport marfa Teleorman. Ai nevoie ca marfa ta sa ajunga in vestul Europei in cel mai scurt timp si desigur la costuri minime? Materia prima pentru productie este gata de incarcare in Germania si nu ai gasit inca transport de marfa? In regim express, cu incarcare chiar si in doua ore atunci cand camionul este liber la descarcare in regiunea in care ai tu nevoie, organizam transport marfa pentru si dinspre Teleorman. Asiguram eficientizare a costurilor si rapiditate in tranzit, indiferent daca este vorba de transport marfa international – FTL si grupaje de marfa sau transport intern.

Nu ezita sa ne contacti pe what’s app la numarul: 0723.353.555,sau la adresa de e-mail : contact@tranzia.ro. Te rugam sa ai in vedere ca pentru judetul Teleorman organizam transport de marfa intern si international din urmatoarele localitati: Alexandria, Turnu Magurele, Rosiorii de Vede, Zimnicea, Videle.
Asiguram solutii integrate de transport marfa. Gata oricand sa pornim la drum cu tirurile noastre cu prelate, de 23 de tone, ajungem oriunde exista o sosea

De ce Tranzia pentru transport marfa Teleorman?

Suntem o afacere de familie si o echipa tanara, ambitioasa si cu experienta in gestionarea tuturor operatiunilor logistice si de transport rutier de marfa. Ne unesc valorile commune: corectitudinea, siguranta inainte de orice si increderea. Pregatim fiecare proiect de transport marfa cu responsabilitate si entuziasm.

In cei 6 ani de activitate am reusit sa creem relatii cu sute de transportatori si sa efectuam pentur clientii nostril milioane de kilometrii. Inter serviciul de transport intern de marfa este asigurat de asigurarea CMR si cargo si monitorizate de catre consultantii nostri. In felul acesta pentru comenzile de transport Tranzia, termenul de incarcare si descarcare este respectat pentru 98% din curse. In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă