transport marfa Tranzia

Transport marfa Timis

Organizam transport marfa Timis. Aduci frecvent produse din vestul Europei si le depozitezi in Timis. Produsele tale trebuie sa plece rapid catre clientii din UE si ai nevoie de camioane de 7,5 tone sau 23 de tone, cu frecventa saptamanala? Pregatim si gestionam proiecte de logistica cu incarcare si descarcare planificate, in functie de specificul afacerii tale. Si daca produsele tale nu ocupa intreg spatiul unui camion, te ajutam cu grupaje marfa din si catre Timis cu frecventa saptamanala. Garantam tranzit rapid si costuri minime pentru afacerea ta.

Timpul de tranzit pentru grupaje de marfa este foarte scurt. Asiguram consultanta vamala. Prinicipalele localitati din judetul Timis in care efectuam transport marfa sunt: Buzias, Ciacova, Deta, Faget, Gataia, Jimbolia, Lugoj, Recas, Sannicolau Mare, Timisoara.

De ce Tranzia pentru transport marfa Timis?

Suntem o afacere de familie si o echipa tanara, ambitioasa si cu experienta in gestionarea tuturor operatiunilor logistice si de transport rutier de marfa. Ne unesc valorile commune: corectitudinea, siguranta inainte de orice si increderea. Pregatim fiecare proiect de transport marfa cu responsabilitate si entuziasm.

In cei 6 ani de activitate de cand suntem autorizati ARR sa efectuam transport rutier de marfuri am reusit sa creem relatii cu sute de transportatori si sa efectuam pentur clientii nostrii milioane de kilometri. Serviciul de transport intern de marfa se face cu asigurare CMR si cargo, dupa caz si monitorizare de catre consultantii nostri. In felul acesta pentru comenzile de transport Tranzia, termenul de incarcare si descarcare este respectat pentru 98% din curse. In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă