transport marfa Tranzia

Transport marfa Tulcea

Efectuam transport marfa Tulcea. Cu camioane proprii, aducem in fiecare saptamana produse din vestul Europei. Asadar te putem ajuta cu organizarea transportului de marfa international in regim de camion complet sau grupaje de marfa. Suntem un colaborator de incredere pentru afacerile de familie, producatoare si distribuitoare din Tulcea. Stim ca timpul este important si livrarea la timp, in conditiile agreate este tot ceea ce face din Tranzia o firma de transport serioasa si de incredere. Putem asigura curse regulate din Tulcea catre orice destinatie din Romania, cu incarcare saptamanala.

Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii. Garantam rapiditate si livrare la termen. Asiguram consultanta vamala. Transportam inclusiv lucruri personale cu asigurare. Principalele localitati pentru care efectuam transport marfa Tulcea sunt: Babadag, Isaccea, Macin, Sulina, Tulcea.

Ce este bine sa stii cand alegi firma pentru transport marfa Tulcea?

Suntem o firma cu vechime de 6 ani pe piata transporturilor si sunt licentiati de catre Autoritatea Rutiera Romana. Din 2018 suntem membri Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rurieri. La Tranzia găseşti angajament: marfa este livrată la timp, în stare conformă şi informaţiile sunt furnizate cu promptitudine şi onestitate.
Suntem specializaţi în transporturi rutiere cu incarcari tir complet si grupaje marfe.

De ce sa alegi Tranzia?

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
    Descarcare la termen pentru 99% dintre comenzile de transport.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
  • Experienta pozitiva, review-uri favorabile pentru clientii din magazinul online.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă