transport marfa Tranzia

Transport marfa Alba

Esti un furnizor pentru industria auto? Sau produci marfa pe care o ai de distribuit in toata Romania si restul Europei? Aduci materiale de constructii pentru magazinul tau? Tranzia te ajuta sa organizezi toate operatiunile de transport marfa intern. Asiguram transportul cu camioane cu prelata, masini duba de 3, 5 tone sau 7 tone si camioane mici, de 12 tone. Garantam preturi optime si consultanta pentru demararea oricarui proiect de transport marfa Valcea

Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii. Garantam rapiditate si livrare la termen. Asiguram consultanta vamala. Inccarcam si descarcam inclusiv lucruri personale pentru transport marfa Valcea. Principalele localitati pentru care efectuam transport marfa Valcea sunt: Babeni, Baile Govora, Baile Olanesti, Balcesti, Berbesti, Brezoi, Calimanesti, Dragasani, Horezu, Ocnele Mari, Ramnicu Valcea.

Ce este bine sa stii cand alegi firma pentru transport marfa Valccea?

Suntem o firma cu vechime de 6 ani pe piata transporturilor si sunt licentiati de catre Autoritatea Rutiera Romana. Din 2018 suntem membri Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rurieri. La Tranzia găseşti angajament: marfa este livrată la timp, în stare conformă şi informaţiile sunt furnizate cu promptitudine şi onestitate.
Suntem specializaţi în transporturi rutiere cu incarcari tir complet si grupaje marfe.

De ce sa alegi Tranzia?

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
    Descarcare la termen pentru 99% dintre comenzile de transport.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
  • Experienta pozitiva, review-uri favorabile pentru clientii din magazinul online.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă