Transport marfa Portugalia

Transport international marfa: destinatii

Rute de transport international de marfa pe soselele Uniunii Europene insumeaza lunar 2.000 de tone si peste 20.000 de km. Suntem o firmă de transport marfă specializată pe transportul rutier intern și internațional. Suntem autorizaţi de ARR .Desigur, ajungem cu marfa şi preluăm expediţii şi din imediata vecinătate a Uniunii Europene. Încărcăm, transportăm şi apoi descărcăm diverse tipuri de marfă – de la cea convenţională, paletată până la slim bags sau plăci de oţel. Facem serviciul de transport de marfa catre orice destinaţie din Europa, nu doar din centrele logistice. Livrăm repede şi la preţuri corecte, în fiecare zi. Marfa poate fi transportata atat in regim de camion complet-FTL cat si grupaje marfa-LTL.

Franţa

Germania

Italia

Spania

Ungaria

Polonia

Grecia

Turcia

Austria

Anglia

Portugalia

Olanda

E rapid! De la comanda de transport international la descarcare sunt 5 pasi, indiferent de ruta:

Comandă transport

Confirmare transport

Preluare marfă

Facturare transport

Livrare marfă

Tranzia Transport Romania Franta

Transport marfă Franța

Bonjour à tous! Tranzia face transport international marfa din şi către Franţa: marfă generală sau mărfuri ADR sau cu temperatură controlată pe durata transportului. Livrăm la timp. Asigurăm colectare şi descărcare multiple. Oferim consilier dedicat.

Află informaţii ruta Franţa
Tranzia Transport Romania Germania

Transport marfă Germania

Gut für alle! Suntem gata de drum către Germania. De cele mai multe ori, la întoarcerea în România din vestul Europei, preluăm marfă şi din Germania. Marfă generală sau mărfuri ADR, livrăm la timp. Asigurăm colectare şi descărcare multiple. Oferim consilier dedicat.

Află informaţii ruta Germania
Tranzia Transport Romania Italia

Transport marfă Italia

Ciao a tutti! Facem transporturi de marfă pe ruta România-Italia şi Italia- România cu camioanele proprii pentru mărfuri diverse pentru persoane fizice sau firme. Tarifele sunt făcute pentru un singur sens şi întotdeauna în funcţie de cerere şi ofertă. Asigurăm consilier dedicat.

Află informaţii ruta Italia
Tranzia Transport Romania Spania

Transport marfă Spania

Hola a todo el mundo! La Tranzia oferim servicii complete de transport pe ruta România – Spania, şi retur. În funcție de tipul şi modul de ambalare al mărfii, camioanele noastre, cu prelată (fără sau cu posibilitate de decopertare) asigură transportul pentru o varietate de bunuri.

Află informaţii ruta Spania
Transport international marfa

Transport marfă Ungaria

Jó napot! Oferim transport exclusiv sau în regim grupaj pentru orice tip de marfă, începând de la mărfuri generale până la mărfuri care necesită o temperatură controlată, mărfuri periculoase (ADR) sau agabaratice. Partenerii Tranzia sunt pregătiţi să transporte marfa ta către și dinspre vecinii noştri.

Află informaţii ruta Ungaria
Tranzia Transport Romania Polonia

Transport marfă Polonia

Dzień dobry! La Tranzia, oferim servicii de transport marfă în regim exclusiv sau grupaj pe ruta România Polonia şi retur. Putem încărca şi descărca zilnic marfa ta către şi din Polonia. Camioanele noastre sunt pregătite să ia drumul către Polonia, atât cu marfă generală, cât şi mărfuri ADR sau agabaritice ( prin partenerii noştri).

Află informaţii ruta Polonia
Tranzia Transport Romania Grecia

Transport marfă Grecia

Ya su! În plin sezon al citricelor suntem pregătiţi să luăm drumul către Grecia, ajungând până în Argos şi înapoi. În restul anului, facem această rută pentru clienţii noştri care importă sau exportă mărfuri generale către Grecia. Asigurăm servicii de transport în regim grupaj sau exclusiv. Oferim consilier dedicat.

Află informaţii ruta Grecia
transport marfa turcia Turcia

Transport marfă Turcia

Merhaba! Aflată în imediata vecinătate a Uniunii Europene, ruta România – Turcia şi retur nu putea să nu fie cunoscută şoferilor noştri experimentaţi. Asigurăm soluţii optime de servicii regulate de transport în regim de încărcări complete către şi din Turcia, pentru firmele care fac importuri şi exporturi cu această ţară.

Află informaţii ruta Turcia
Tranzia Transport Romania Austria

Transport marfă Austria

Grüß Gott! Camioanele Tranzia, cu prelată şi cu o capacitate maximă de 24 tone tranzitează zilnic Austria, colectând marfa sau descarcând-o la timp, conform nevoilor companiei tale. Transportăm marfă generală către şi dinspre Austria.

Află informaţii ruta Austria

Transport marfă Anglia

Hello! Efectuăm transporturi de marfă în regim de grupaj din România către Anglia și din Anglia către România, asigurăm timp redus de tranzit. Dispunem de camioane, pe tot teritoriul Europei și suntem în măsură să preluăm orice marfă în cel mai scurt timp de la comandă.

Află informaţii ruta Anglia
Tranzia Transport Romania Portugalia

Transport marfă Portugalia

Olá! Acest transport, către Portugalia şi din Portugalia îl realizăm în regim exclusiv sau de grupaj. Garantăm cel mai scurt timp de tranzit. Tipuri de mărfuri transportate: mărfuri generale, mobilier, utilaje, colete, autoturisme, textile în cutii, mărfuri periculoase ADR.

Află informaţii ruta Portugalia
Tranzia Transport Romania Olanda

Transport marfă Olanda

Hallo! În afară de grupaj, oferim camioane complete şi parţiale,cu prelată. Preţul este stabilit în funcţie de greutatea şi volumul ocupat, ulterior acesta putând fi negociat în cazul solicitării unui camion în regim exclusiv.

Află informaţii ruta Olanda
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă