transport marfa international Germania

Transport marfă grupaj si exclusiv din si catre Germania

Plecăm către Germania. Aducem marfă din Germania: toate categoriile de mărfuri generale şi unele produse alimentare sau mărfuri ADR. Livrăm la timp.Asigurăm colectare şi descărcare multiplă. Îţi oferim consilier dedicat. Te bucuri de fiecare zi, când alegi să transporţi marfa cu Tranzia:

  • Primeşti informaţiile necesare pentru pregătirea şi organizarea transportului de marfă;
  • Primeşti soluţia de transport – rute, durată, cost adaptată nevoilor tale;
  • Marfa este preluată, depozitată şi livrată în condiţii de maximă siguranţă;
  • Îţi trimitem constant informaţii despre locaţia mărfii tale;
  • Ai acces la vorbitori de limbă străină care gestionează relaţia cu furnizorii şi/sau beneficiarii mărfurilor;
  • Eşti la curent cu orice prevedere legislativă care poate influenţa derularea transportului.

Principalele oraşe din Germania pentru transport marfă: Hamburg, Frankfurt, Munchen, Koln, Bonn, Dusseldorf, Hanovra, Berlin, Dresda, Bremen, Essen, Dortmund, Mannheim, Aachen, Ingolstadt, Kiel, Potsdam, Koblenz, Halle, Karlsruhe, Nurnberg, Leipzig, Ulm, Rostock, Solingen, Stuttgart

Transport Germania -LTL

De multe ori, marfa pe care o ai de adus din Germania sau de trimis partenrilor de aici are un volum si o greutate foarte mica. Nicio grija! Tranzia se ocupa de incarcarea in regim grupaj de marfa, cu posibilitatea de livrare express, prin transportul in sprinter. Asigurarea de marfa acopera atat valoarea coletului si iti optimizeaza costurile cu transportul catre Germania.

Transport exclusiv-FTL

De multe ori, marfa are o insemnatate mai mare, nu doar prin valoarea ei ci prin importanta pe care o are sa ajunga in siguranta si la timp, la data si ora specificata. Camionul sau sprinterul va incarca si transporta exclusiv paletii tai. La Tranzia gasesti cele mai bune preturi pentru camioane complete si posibilitatea de incarcare chiar si in doua ore dupa agrearea ofertei de transport marfa.


transport marfa

Ofertă în 30 de minute

consultanta transport si logistica

Consilier dedicat

Asigurare marfă

Monitorizarea transportului de marfa

Monitorizare transport