Grupaje marfa international

Ai nevoie sa aduci cativa paleti de marfa? O veste buna: ai vanzari mai mari decat ai fi asteptat. Dar, de multe ori o mare bataie de cap pentru a gasi furnizorul de transport marfa. Ai nevoie de incarcare rapida, timp optim de tranzit si costuri minime. Serviciul de grupaje marfa pe rute internationale este ceea ce te ajuta ori de cate ori marfa este gata.

Obţine o ofertă

In cateva ore, paletii de marfa sunt gata, dar pana acum nu ai numarul masinii pregatite sa incarce.  Presiunea creste si marfa trebuie sa ajunga la depozit in cel mai scurt timp.  Suntem pregatiti sa preluam marfa, chiar si in cateva ore pentru anumite destinatii.Incarcarile saptamanale cu grupaje marfa sunt pentru destinatiile: Italia, Spania, Olanda, Germania, Polonia si Turcia. Suntem pregatiti sa preluam marfa chiar in cateva ore pentru anumite destinatii. Te grabesti si ai nevoie de livrare express? Tranzia poate sa furnizeze serviciul de transport marfa in cuplaj cu dube mici, de 3, 5 tone sau 7, 5 tone a caror timp de tranzit este intre 48 de ore si 3 zile. In functie de numarul de kilometric de parcurs, desigur.

Avantaje grupaje de marfa international:

In fiecare zi pregatim transportul de marfa in regim cuplaj, asiguran dpreluarea marfii si depozitarea ei in centre de depozitare din Italia. De aceea, pentru grupajele internationale de marfa va oferim urmatoarele avantaje:

  • Livrare pana in 4 zile lucratoare cu camioane cu prelate de 20 de tone;
  • Livrare express, pana in 48 de ore, cu camioane sprinter;
  • Consultanta pentru formalitati vamale si furnizor agreat pentru vama;
  • Livrare door -to door, dupa import, la cerere;
  • Depozitare in Bucuresti sau Italia, la cerere;
  • Rezervare gratuita, a spatiului in camion.

Rutele Tranzia pentru grupaje internationale de marfa:

Am dezvoltate serviciul de transport marfa in cuplaj pornind de la principalele destinatii de export pe care le avem cu camioanele noastre. Intrucat cererea foarte mare de produse finite si materie prima a crescut pentru unele destinatii, cum este Polonia, ne-am extins destinatiile. Astfel, pentru plecare saptamanale facem grupaje marfa pentru destinatiile:
TURCIA | POLONIA | OLANDA | REPUBLICA MOLDOVA.

Pentru grupaje marfa cu plecari zilnice organizam transport international pentru:
ITALIA| ANGLIA| GERMANIA|SPANIA|UNGARIA.

De ce sa alegi Tranzia pentru grupaje de marfa?

Experienta de 5 ani in prestarea serviciului de grupaje marfa alaturi de implicarea si dedicarea noastra sunt ingredientele care ne ajuta sa livram serviciul de transport marfa in cuplaj cu succes. In cei 5 ani, am dezvoltat o retea de colaborari cu transportatori, avem sute de transportatori agreati care ne pot ajuta sa incarcam rapid marfa clientilor, chiar si atunci cand flota proprie nu este disponibila. Asiguram grupaje marfa cu timpi de tranzit foarte bine definiti. Oferim posibilitate de rezervare a spatiului in camion, in functie de estimarile dumneavoastra de livrare. Astfel, eliminate stresul cu transportul si asigurati livrare la timp, fara niciun cost suplimentar. De asemenea, pe durata transportului, sunteti informat privind preluarea si descarcare. La cerere, pentru grupajele de marfa cu timp de tranzit mai mare va oferim monitorizare status expeditii.


Calitatea serviciului grupaje marfa international:

Preţuri corecte

calculate permanent la fluctuațiile pieței și pe baza cererii şi a ofertei.

Asigurare marfă

asigurare de răspundere civilă dublată de asigurarea mărfii.

Seriozitate

confirmarea masinii in avans, transmiterea documentelor de transport

Promptitudine

pentru livrarea mărfii şi pentru a răspunde la cererile de ofertă.


transport marfa grupaj

Consulta cursele pentru grupaje marfa internationale de saptamana aceasta. Primesti oferta GRATUIT, in 30 de minute.

Obţine o ofertă