transport marfa Tranzia

Transport marfa Bacau

Activezi in industria textila si ai nevoie de transport marfa Bacau? Sau produci mobila si o distribui in toata tara? Aduci materiale de constructii pentru magazinul tau? Gestionezi depozitul cu produse din Bacau si ai nevoie sa muti marfa in toata tara ? Tranzia te ajuta sa organizezi toate operatiunile de transport marfa Bacau. Asiguram transportul cu camioane cu prelata, masini duba de 3, 5 tone sau 7 tone si camioane mici, de 12 tone. Garantam preturi optime si consultanta pentru demararea oricarui proiect de transport intern de marfa.

Facem transport marfa Bacau in toate localitatile din judet: Bacau, Moinesti, Onesti, Buhusi, Comanesti, Darmanesti, Slanic Moldova, Targu Ocna.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii. Garantam rapiditate si livrare la termen.

De ce Tranzia pentru transport marfa Bacau?

Suntem o firma de transport, autorizata de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Pentru regiunea Moldovei, oferim in fiecare saptamana transport de marfa cu plecare din Bucuresti. De asemenea, in ultimii doi ani am planificat si gestionat managementul operatiunilor de transport marfa pentru clienti din industria textila. Consultantii nostri de transport ofera solutii optime pentru eficientizarea timpilor de primire a materii prime si de distributie a produselor realizate in sistem lohn. Tot pentru transportul de marfa in Bacau organizam transporturi pentru santierile si afacerile de antrepriza din domeniul constructiilor. Construim relatii bazate pe incredere si seriozitate.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Planificare operatiuni de transport si managementul operatiunilor pe intreg lantul de aprovizionare si distributie
  • Transportam orice tip de marfa de la obiecte personale la piese agabaritice, cum ar fi utilajele de constructii.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă