transport marfa Tranzia

Transport marfa Botosani

Activezi in industria textila si ai nevoie de transport marfa din Botosani? Sau produci mobila si o distribui in toata tara? Aduci materiale de constructii pentru magazinul tau? Te ocupi cu productia Agricola si ai nevoie sezonier de mai multe camioane pentru a transport rapid cerealele ? Tranzia te ajuta sa organizezi toate operatiunile de transport marfa Botosani. Asiguram transportul cu camioane cu prelata, masini duba de 3, 5 tone sau 7 tone si camioane mici, de 12 tone. Garantam preturi optime si consultanta pentru demararea oricarui proiect de transport intern de marfa.

Facem transport marfa Botosani in toate localitatile din judet: Botosani, Dorohoi, Bucecea, Darabani, Flamanzi, Saveni, Stefanesti.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii si lucruri personale.
Plecam din Botosani catre orice destinatie din tara sau din Europa sau Turcia si Republica Moldova. Garantam rapiditate si livrare la termen.

De ce Tranzia pentru transport marfa Botosani?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă