transport marfa Tranzia

Transport marfa Covasna

Facem transport marfa Covasna, in regim de camion complet ( FTL) sau grupaje de marfa (LTL). Ne ocupam de planificarea si organizarea transportului pentru tine, la cele mai mici preturi. Asiguram transportul cu camioane cu prelata, masini duba de 3, 5 tone sau 7 tone si camioane mici, de 12 tone. Garantam preturi optime si consultanta pentru demararea oricarui proiect de transport intern de marfa.

Principalele localitati in care facem transport marfa Covasna sunt: Baraolt, Covasna, Intorsura Buzaului, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii. Garantam rapiditate si livrare la termen.

De ce Tranzia pentru transport marfa Covasna?

Furnizam servicii logistice intern si international, cu camioanele proprii pentru care suntem autorizati cu licenta de transport de catre Autoritatea Rutiera Romana.
Avem o experienta de 6 ani pe piata serviciilor de transport, iar competentele cumulate ne ajuta sa avem flexibilitate in orice solutie oferita clientilor nostri.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă