transport marfa Tranzia

Transport marfa Galati

Tranzia face transport marfa Galati. Cu camioane proprii, aducem in fiecare saptamana produse din vestul Europei. Asadar te putem ajuta cu organizarea transportului de marfa in regim de camion complet sau grupaje de marfa international. Suntem un colaborator de incredere pentru firmele furnizoare ale combinatului sau pentru afacerile de familie, producatoare din Galati. Stim ca timpul este important si livrarea la timp, in conditiile agreate este tot ceea ce face diferenta intre o firma de transport de calitate si de incredere. Putem asigura curse regulate din Galati catre vestul tarii cu incarcare saptamanala.

Livram in toate localitatile din judetul Galati. Totusi, principalele localitati in care efectuam livrari si preluari de marfa sunt: Beresti, Galati, Targu Bujor, Tecuci.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii. Garantam rapiditate si livrare la termen.

De ce Tranzia pentru transport marfa Galati?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă