transport marfa Tranzia

Transport marfa Gorj

Facem transport marfa Gorj. Pentru noi Gorjul inseamna acasa, din toate punctele de vedere. De aceea, pentru cursele regulate de Italia, camioanele noastre pleaca incarcate cu marfa de aici. In felul acesta putem sa aducem orice materiale de constructii si de marfa generala din vestul Europei oriunde in judet. Garantam rapiditate si livrare la termen. Transportam inclusiv lucruri personale cu asigurare. Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la cele generale la marfuri agabaritice. Efectuam transportul cu camioane incarcate complet sau grupaje de marffa. Garantam rapiditate si costuri minime pentru afacerea ta.

Principalele localitati in care facem transport marfa Gorj sunt: Târgu Jiu, Motru, Bumbești Jiu, Novaci, Rovinari, Târgu Căbunești, Tismana, Turceni, Țicleni.
Asiguram transportul cu camioane cu prelata, masini duba de 3, 5 tone sau 7 tone si camioane mici, de 12 tone. Garantam preturi optime si consultanta pentru demararea oricarui proiect de transport intern de marfa.

De ce Tranzia pentru transport marfa Gorj?

Suntem corecti cu clientii, angajatii si furnizorii nostri.La baza relatiilor noastre sta increderea, pe care o confirmam cu fiecare transport de marfa. Transportam orice tip de marfa: generala, ADR, agabaritica, temperatura controlata. Suntem o firma de transport, cu o vechime de 6 ani pe piata transporturilor. Suntem autorizati de catre Autoritatea Rutiera Romana sa prestam servicii de transport marfa. Din anul 2018 suntem membri UNTRR. Oferim preturi corecte si promptitudine.

Avantaje

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
  • Organizare transporturi de marfa la termen.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă