transport marfa Tranzia

Transport marfa Ilfov

Sunt 6 ani de cand prestam servicul de transport marfa Ilfov. Camioanele noastre vin incarcate cu marfa din principalele centre logistice ale Europei sau din Turcia si le descarcam in depozitele clientilor nostri de aici. De asemenea punctul de lucru al firmei noastre de transport se afla in orasul Otopeni, in apropierea DN1. De aici pregatim si gestionam toate proiectele de transport marfa. Indiferent daca ai nevoie de un tir complet sau de grupaje marfa, garantam tranzit rapid si costuri minime pentru tine. Oferim consultanta gratuit si suntem autorizati de catre ARR sa transportam orice tip de marfa, de la cele generale pana la transport agabaritic.

In functie de volumul marfii, a duratei de tranzit si a posibilitatilor de pret pe care le ai, organizam transport FTL sau LTL in camioane de 23 de tone, cu prelata sau dube precum si masini mai mici de 12 tone, 6 tone sau 3,5. In felul acesta, consultantii nostril reusesc sa serveasca orice tip de marfa, de la bunuri personale la proiecte complexe, cu autorizatii speciale. Oferim suport in procedurile vamale, prin partenerii nostril.
Ajungem oriunde ai tu nevoie. Nu taxam tur retur transportul de marfa. Principalele localitati in care facem transport marfa Ilfov sunt: Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari.

De ce Tranzia pentru transport marfa Ilfov?

Suntem o afacere de familie si o echipa tanara, ambitioasa si cu experienta in gestionarea tuturor operatiunilor logistice si de transport rutier de marfa. Ne unesc valorile commune: corectitudinea, siguranta inainte de orice si increderea. Pregatim fiecare proiect de transport marfa cu responsabilitate si entuziasm.

Creem relatii cu sute de transportatori si sa efectuam pentur clientii nostriI milioane de kilometri. Inter serviciul de transport intern de marfa este asigurat de asigurarea CMR si cargo si monitorizate de catre consultantii nostri. In felul acesta pentru comenzile de transport Tranzia, termenul de incarcare si descarcare este respectat pentru 98% din curse. In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă