transport marfa Tranzia

Transport marfa Maramures

Tranzia face transport marfa Maramures. Cu camioane proprii, aducem in fiecare saptamana produse din vestul Europei. Asadar te putem ajuta cu organizarea transportului de marfa in regim de camion complet sau grupaje de marfa. Stim ca timpul este important si livrarea la timp, in conditiile agreate este tot cee ace face diferenta intre o firma de transport de calitate si de incredere. Putem asigura curse regulate din Maramures catre vestul tarii cu incarcare saptamanala. Camioanele noastre sunt inregistrare in imediata vecinatate a Maramuresului. Reusim sa aducem aici orice material de constructie necesar. Gestionam chiar si proiecte de transport cu lucruri personale.

Principiul nostru este sa ajungem in orice localitate in care avem o sosea. Principalele localitati in care facem transport marfa Maramures sunt: Baia Mare, Baia Sprie, Borsa, Cavnic, Dragomiresti, Salistea de Sus, Seini, Sighetu Marmatiei, Somcuta Mare, Ulmeni, Targu Lapus, Tautii Magheraus, Viseu de Sus.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la cele generale la marfuri agabaritice. Efectuam transportul cu camioane incarcate complet sau grupaje de marfa. Garantam rapiditate si costuri minime pentru afacerea ta.

De ce Tranzia pentru transport marfa Maramures?

Suntem o afacere de familie si o echipa tanara, ambitioasa si cu experienta in gestionarea tuturor operatiunilor logistice si de transport rutier de marfa. Ne unesc valorile commune: corectitudinea, siguranta inainte de orice si increderea. Pregatim fiecare proiect de transport marfa cu responsabilitate si entuziasm.

In cei 6 ani de activitate am reusit sa creem relatii cu sute de transportatori si sa efectuam pentur clientii nostril milioane de kilometrii. Inter serviciul de transport intern de marfa este asigurat de asigurarea CMR si cargo si monitorizate de catre consultantii nostri. In felul acesta pentru comenzile de transport Tranzia, termenul de incarcare si descarcare este respectat pentru 98% din curse. In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă