transport marfa Tranzia

Transport marfa Mehedinti

Tranzia te ajuta cu transportul de marfa Mehedinti. Depozitul tau se afla in Drobeta? Distribuitorul iti livreaza marfa pana in centrul logistic aici? Nicio grija. Pregatim si gestionam proiecte de logistica cu incarcare si descarcare planificate, in functie de specificul afacerii tale. Si daca produsele tale nu ocupa intreg spatiul unui camion, te ajutam cu grupaje de marfa din si catre judetul Mehedinti cu frecventa saptamanala. Garantam tranzit rapid si costuri minime pentru afacerea ta.

Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii. Garantam rapiditate si livrare la termen. Transportam inclusiv lucruri personale cu asigurare. Principalele localitati pentru care efectuam transport marfa Mehedinti sunt: Baia de Arama, Drobeta-Turnu Severin, Orsova, Strehaia, Vanju Mare.

De ce Tranzia pentru transport marfa Mehedinti?

Suntem o afacere de familie si o echipa tanara, ambitioasa si cu experienta in gestionarea tuturor operatiunilor logistice si de transport rutier de marfa. Ne unesc valorile commune: corectitudinea, siguranta inainte de orice si increderea. Pregatim fiecare proiect de transport marfa cu responsabilitate si entuziasm.

In cei 6 ani de activitate am reusit sa creem relatii cu sute de transportatori si sa efectuam pentur clientii nostril milioane de kilometrii. Inter serviciul de transport intern de marfa este asigurat de asigurarea CMR si cargo si monitorizate de catre consultantii nostri. In felul acesta pentru comenzile de transport Tranzia, termenul de incarcare si descarcare este respectat pentru 98% din curse. In fiecare saptamana asiguram pentru clientii nostri transport de produse mari, ce ocupa minimum 1 metru din podeaua unui camion.

transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă