transport marfa Tranzia

Transport marfa Vaslui

Activezi in industria materialelor de constructii si ai nevoie de transport marfa Valui? Sau produci mobila si o distribui in toata tara? Te ocupi cu productia agricola si ai nevoie sezonier de mai multe camioane pentru a duce rapid cerealele ? Tranzia te ajuta sa organizezi toate operatiunile de transport marfa Giurgiu. Asiguram transportul cu camioane cu prelata, masini duba de 3, 5 tone sau 7 tone si camioane mici, de 12 tone. Garantam preturi optime si consultanta pentru demararea oricarui proiect de transport intern de marfa.

Facem transport marfa Vasluiin toate localitatile din judet: Barlad, Husi, Murgeni, Negresti, Vaslui.
Suntem pregatiti sa preluam orice marfa, de la curse regulate cu camioane incarcate FTL, in remorci cu prelate, pana la produse ambalate in big bags-uri sau cutii. Garantam rapiditate si livrare la termen. Transportam inclusiv lucruri personale cu asigurare.

Ce este bine sa stii cand alegi firma pentru transport marfa Vaslui?

Suntem o firma cu vechime de 6 ani pe piata transporturilor si sunt licentiati de catre Autoritatea Rutiera Romana. Din 2018 suntem membri Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rurieri. La Tranzia găseşti angajament: marfa este livrată la timp, în stare conformă şi informaţiile sunt furnizate cu promptitudine şi onestitate.
Suntem specializaţi în transporturi rutiere cu incarcari tir complet si grupaje marfe.

De ce sa alegi Tranzia?

  • Incarcare si livrare express: in câteva ore, in functie de destinatie marfa este preluata si livrata in maximum 36 de ore la destinatar.
  • Asigurare marfa de minimum 20.000 de euro.
    Descarcare la termen pentru 99% dintre comenzile de transport.
  • Livrare door to door, inclusiv la etaj.
  • Experienta pozitiva, review-uri favorabile pentru clientii din magazinul online.
transport marfa grupaj

Începe în 30 de minute să transporţi marfa aşa cum ai nevoie. Primeşti, GRATUIT, ofertă de transport.

Obţine o ofertă