Grupajele de marfa pentru Italia sunt cele  mai căutate servicii de transport rutier. De-a lungul unui an articolele de marochinărie şi vestimentare, mobilă , echipamente periferice şi orice tip de marfa ducem catre nordul si centrul Italiei. De acolo camioanele noastre se intorc cu materie prima, prestand pentru clientii nostri serviciu de transport marfa pe ruta Italia, FTL sau LTL.

Avantaje grupaje marfa cu Tranzia

Ca furnizor de transport, stim ca pretul si disponibilitatea pentru incarcarea marfurilor sunt primordiali pentru indeplinirea nevoilor clientilor nostri de grupaje marfa. De aceea am dezvoltate serviciul de transport in cuplaj, pe ruta internationala Romania-Italia si oferim urmatoarele beneficii:

  • Confirmarea disponibilitatii camionului in 30 de minute;
  • Preturi mai mici de 1 euro/kilometru pentru un 1 europalet;
  • Preluare marfa in cateva ore din nordul Italiei si in aceeasi zi din centru;
  • Asigurarea marfurilor;
  • Consilier dedicat, inclusiv vorbitor de limba italiana;
  • Comanda pe what s app sau pe e-mail;
  • Livrare express, la cerere, in 72 de ore.
serviciu grupaje marfa

Stai fara griji cand transporti marfa in Italia cu Tranzia. Soferii nostri cu experienta lucreaza alaturi de consilierul dedicat. Astfel, nu ai parte de surprize privind transportul de marfa. Grupajele le facem doar cu marfuri care respecta legislatia si pot fi transportate impreuna. De asemeana, asigurarea CMR este dublata de o asigurare inclusiv in caz de furt.
La cerere, putem asigura depozitarea marfurilor in depozitul partenerilor nostri din Italia sau din Romania, Bucuresti. De asemenea, putem organiza si livrarea door to door din Romania, pe rute interne.

Obtine oferta grupaje de marfa

Pentru ruta Romania-Italia si retur asiguram transpor de marfa in grupaje la preturi minime. In fiecare saptamana avem camioane disponibile pentru efecturarea acestui transport. Comanda o trimiti rapid, pe what s app sau e-mail şi camionul poate pleca pentru încărcarea mărfurilor.
TELEFON: 0744.920.662. E-MAIL: contact@tranzia.ro .